مدتی پیش در جایی مطلبی در مورد گردو خواندیم که توجهمان را به خودش جلب کرد. نویسندۀ این مقاله بر یک موضوع مهم تمرکز کرده بود که قصدش معرفی بهترین گردوی جهان به خوانندگان بود. اما متوجه شدیم که این مقاله کمی ناقص است و بخشهای مهمی را از قلم انداختهاند. برای نتیجه گرفتن در مورد این موضوع، چند فاکتور مهم باید در نظر گرفته شوند. خیلی از افراد ملاک انتخاب گردوی خوب را چربی آن میدانند. این ملاک خوبی است، اما کافی نیست. برای انتخاب این عنوان مهم، فاکتورهای دیگری هم باید بررسی شوند. اصلاً در همین مقالۀ فروشگاه آقای گردو بررسی میکنیم که بهترین گردوی جهان مال کجاست! اگر موافقید، تا انتها با ما همراه باشید. این مقاله به شما کمک میکند تا بتوانید گردوی باکیفیت و خوش طعمی را برای خرید انتخاب کنید.
امروز در این مقاله ابتدا در مورد گردو و ملاکهای انتخاب گردوی باکیفیت سخنی میگوییم. سپس اهمیت وجود گردو در برنامۀ غذایی روزمره را توضیح میدهیم. سپس چند مورد از نژادهای برتر گردو را معرفی میکنیم و در این میان توضیح خواهیم داد که چرا گردوی تویسرکان را بهترین گردوی جهان میگویند. در انتهای مقاله هم نتیجه گیری آوردهایم.
چرا خوردن گردو اهمیت زیادی دارد؟
گردو به علت داشتن خواص زیاد برای اعضای بدن، جایگاه خوبی را در میان خانوارها پیدا کرده است. مغز گردو را هم به عنوان یک میان وعدۀ خوشمزه و غنی از مواد مغذی مصرف میکنند و هم در غذاهای زیادی میریزند. برخی از علتهای مهم بودن گردو عبارتند از:
- گردو سرشار از امگا 3 است که برای سلامت قلب و مغز بسیار مفید است.
- منبعی قوی از آنتی اکسیدانها است که با پیری و برخی بیماریها مقابله میکند.
- منبع طبیعی انرژی و برای تمام افراد از کودکان تا بزرگسالان و به ویژه ورزشکاران بسیار مناسب است.
- گردو تطبیق پذیر است و از آن در غذاها، دسرها و حتی نوشیدنیها استفاده میشود.
اما همانطور که میدانید، برخی از انواع گردو از بقیه بهترند. یک مدل را بهترین گردوی جهان میدانند و سایر انواع را از آن پایینتر! چرا اینطور است؟ بسیاری هم گردوی تویسرکان را بهترین نوع در جهان میدانند. بیایید با هم بررسی کنیم. در این قسمت از مقاله، چند مورد از گردوهایی را که بهترین خوانده میشوند، بررسی خواهیم کرد.
بهترین گردوی جهان مال کجاست؟
بر اساس بررسیها و سنجشهای کیفیتی و شاخصهای اندازه گیری این موضوع، گردوی ایران را از بسیاری جهان متفاوت و برتر از سایر گردوهای جهان میدانند. داشتن طعم بینظیر یکی از شاخصهای مهم گردوی ایران است. شاید گردوی چینی و گردوی کالیفرنیایی هم به گوشتان آشنا باشد، اما این مدلها به علت تولید انبوه و قیمت پایین معروف هستند. اما طعمشان به دلچسبی و لذیذی گردوی ایرانی نیست. به علاوه، کیفیتشان نیز از گردوی ایرانی پایینتر است.
این شاخصها و ویژگیها باعث شده است تا مصرف کنندگان گردوی ایرانی را به سایر گردوهای جهان ترجیح دهند. در کنار این موارد، گردوی ایران از نظر ارزش غذایی هم از سایر گردوها بالاتر است. در ایران، گردوی تویسرکان را بهترین گردو میدانند که از لحاظ طعم و چربی از تمام رقبا پیشی گرفته است. هر ساله بخش زیادی از گردوی تویسرکان را به کشورهای دیگر دنیا صادر میکنند که این یک مزیت بسیار عالی برای این شهر به شمار میآید.
گردوی کالیفرنیا
کالیفرنیا را یکی از بزرگترین تولیدکنندگان گردو در جهان میدانند. شهرت گردوی این منطقه به علت داشتن مغزی باکیفیت و پوست نازک است. این گردو را مانند گردوی سایر مناطق به صورت خام، بو داده یا در آشپزی استفاده میکنند. در این منطقه برای پرورش گردو از روشهای امروزی کشاورزی و کشاورزی علمی استفاده میشود و به همین علت، بخش زیادی از گردوی جهان را تأمین میکند. اما یک مشکل در اینجا وجود دارد و آن هم گرم و خشک بودن این منطقه است که باعث میشود طعم دلچسب مغز از بین برود. شاید تولید انبوه گردو در این منطقه باعث شده گردوی کالیفرنیا را بهترین گردوی جهان بخوانند.
گردوی ترکیه
در برخی موارد نیز گردوی ترکیه را یکی از انواع بهترین گردوی جهان میخوانند. این کشور در زمینۀ تولید گردو قدمتی دیرینه دارد. گردوی ترکیه طعم و کیفیت فوق العاده و چربی بالا و مغز درشتی دارد و همین امر آن را از سایر گردوها متمایز میکند.
خرید گردوی باکیفیت از فروشگاه آقای گردو
گردوی چین
در چین هم گردوی زیادی تولید میشود. قیمت گردوی چینی در بازار پایین است و در مقایسه با برخی انواع گردوهای اروپایی و آمریکایی از نظر طعم و کیفیت مغز رتبۀ پایینتری دارد. بنابراین، شهرت اصلی گردوی چین به دلیل تولید زیاد و قیمت پایین است. وضعیت اقلیمی بسیاری از مناطق چین گرم و مرطوب است که این آب و هوا بیشتر برای تولید و پرورش گردو با پوست ضخیم و مغز کوچک مناسب است. این گردو طعم و کیفیت خیلی زیادی ندارد و در نتیجه با گردوی ایران قابل قیاس نیست.
گردوی ایران بهترین گردوی جهان است؟
گردوی ایران عمدتاً در مناطق دارای آب و هوای کوهستانی و معتدل پرورش مییابد. یعنی درست در منطقهای که شهرستان تویسرکان واقع شده است. گردوی تولید شده در این منطقه مغز خوبی دارد و به علت سرد بودن هوا، درختانش نیز مقاومت زیادی دارند. این منطقه به علت داشتن آب و هوای معتدل و کوهستانی بهترین شرایط را برای پرورش یک گردوی عالی و بهترین گردوی جهان فراهم میکند. گردوی تویسرکان به دلیل داشتن کیفیت، طعم عالی و شرایط اقلیمی بسیار خوب، از سایر گردوهای ایران و حتی جهان متمایز میشود. حال در ادامه، این مقاله چند مورد از علتهای برتر بودن گردوی تویسرکان را بررسی خواهیم کرد.
بهترین گردوی جهان : شرایط آب و هوایی بسیار مناسب
شهرستان تویسرکان در استان همدان و در غرب ایران واقع شده است. این منطقه کوهستانی است و به همین علت آب و هوایی معتدل و خاک حاصلخیز فراوانی دارد. در نتیجه، ترکیب آب و هوای معتدل و خاک حاصلخیز شرایط بسیار مناسبی را برای رشد و پرورش درختان گردوی باکیفیت فراهم میکند. این شرایط باعث میشوند تا گردوی تویسرکان از نظر بافت و طعم و کیفیت شرایط بسیار بهتری نسبت به سایر مدلهای گردو داشته باشد.
ارتفاع تویسرکان از سطح دریا
تویسرکان از سطح دریا ارتفاع بالایی دارد. همین ارتفاع بالا از سطح دریا یکی از عوامل بسیار مفید و کلیدی در تولید گردوی باکیفیت است. درختان گردوی کاشت و پرورش داده شده در شهرستان تویسرکان به علت همین ارتفاع شهرستان در فصول رشد به طور مناسبی در معرض دمای مطلوب و تابش کافی نور آفتاب قرار میگیرند که همین امر به تولید مغز گردوی چرب و خوش طعم کمک شایانی میکند.
بهترین گردوی جهان : داشتن مغز گردوی باکیفیت
همانطور که گفتیم، مغز گردویی که در تویسرکان پرورش داده میشود، کیفیت و طعم بسیار خوبی دارد. چربی این گردو نیز از سایر گردوها بیشتر است که با فشردن مغز گردو مابین دو انگشت خود، این را میتوانید مشاهده کنید. این مدل گردو درصد روغن و مواد مغذی مفید بالایی دارد و به همین دلیل بینظیر است.
گردوی تویسرکان سرشار از ترکیبات مغذی
گردوی تویسرکان اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین، ویتامین و مواد معدنی فراوانی در خود دارد که همانطور که در مقالاتمان توضیح دادهایم، این مواد در سلامت بدن نقش بسیار مهمی ایفا میکنند. وجود این ترکیبات هم به خوش طعم شدن گردو کمک میکنند و هم باعث میشوند گردوی تویسرکان به گزینهای عالی برای مصرف روزانه تبدیل شود.
بیشتر بخوانید: گردوی تویسرکان جهانی شد.
تاریخچه و اصالت گردوی تویسرکان
در بررسیهای تاریخی مشخص شده است که چند هزار سال از قدمت و عمر گردوی تویسرکان میگذرد. این گردو از دیرباز با اقتصاد و فرهنگ مردم تویسرکان پیوند خورده و منبع درآمد اصلی بسیاری از مردم آن بوده است. به همین علت، همواره تلاش بر این بوده است تا گردویی تولید شود که شایستۀ عنوان بهترین گردوی جهان باشد. به علاوه، در این شهرستان مراسم و جشنهایی در ارتباط با گردو برگزار میشود و همین امر نشان میدهد که گردو در فرهنگ و زندگی مردم تویسرکان جایگاه و اهمیت ویژهای دارد و آن را نماد اصالت خود میدانند.
ویژگی مهم گردوی تویسرکان: مقاومت در برابر آفات
ازآنجاکه گردوی تویسرکان در مناطق معتدل و شرایط اقلیمی ویژه و بر اساس روشهای کشت بومی پرورش داده میشود، در برابر آفات و بیماریها مقاومت بیشتری دارد. به علت همین مقاومت مناسب، کشاورزان و گردو کاران کمتر به استفاده از سموم برای مبارزه با آفات نیاز خواهند داشت و بنابراین، محصول به دست آمده سالمتر بوده و کیفیت بهتری خواهد داشت.
سخن آخر
همیشه بر سر این موضوع که بهترین نژاد گردوی جهان کدام است، بحث بوده و چند مورد را شایستۀ این عنوان میدانند. در میان سایر گردوهای جهان، گردوی ایران و گردوی کالیفرنیا و گردوی چین جایگاه بهتری نسبت به سایر انواع دارند. گردوی تویسرکان به علت ویژگیهایی مانند پرورش در ارتفاع بالا، آب و هوای مناسب، چربی بالا و مواد مغذی مفید میتواند جایگاه بهترین گردوی جهان را داشته باشد.
فروشگاه آقای گردو در مقالۀ کنونی خود ابتدا در مورد گردو و ملاکهای انتخاب گردوی باکیفیت با شما سخن گفت. سپس اهمیت وجود گردو در برنامۀ غذایی روزمره را بیان کرد. پس از آن، چند مورد از نژادهای برتر گردو را معرفی کرده و در این میان توضیح داد که چرا گردوی تویسرکان را بهترین گردوی جهان میخوانند.
نظرها و پیشنهادهای سازندۀ خود در این زمینه را برایمان بیان کنید. اگر در مورد این عنوان گردو هم نظری دارید یا تجربهای شخصی، در انتهای همین صفحه به اشتراک بگذارید تا سایر خوانندگان هم از آن بهره مند شوند.