شیرینی با گردو

آموزش کامل و آسان طرز تهیه کیک زعفرانی با گردو برای بانوان خانه‌دار

طرز تهیه کیک زعفران با گردو

گردو به علت داشتن فواید فراوان برای سلامت و بدن انسان همیشه در میان مردم جایگاه ویژه‌ای داشته و افراد سعی کرده‌اند به نحوی از آن در برنامۀ غذایی روزمرۀ خود استفاده کنند. از خوردن گردو همراه با پنیر گرفته تا اضافه کردن آن به غذا و راههای دیگر، روش‌هایی هستند که گردو از طریق آنها وارد برنامۀ غذایی می‌شود. شاید بتوان گفت که یکی از محبوب‌ترین راهها تهیه کیک و شیرینی با گردو است. در مقالات فروشگاه آقای گردو انواع مختلفی از غذا و کیک و دسر و موارد دیگر با گردو را توضیح خواهیم داد. در مقالۀ امروز طرز تهیه کیک زعفرانی با گردو را به صورت مرحله به مرحله و به زبانی ساده برایتان توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

در این مقاله ابتدا در مورد کیک زعفرانی با گردو کمی توضیح می‌دهیم. سپس مواد مورد نیاز را نام می‌بریم و پس از آن هم طرز تهیه کیک زعفرانی با گردو را به صورت مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد. در انتهای مقاله هم نتیجه گیری و چند پرسش پرتکرار خواهد آمد.

کیک زعفرانی با گردو از آنجا که در خود هم زعفران دارد و هم گردو، طعم و خواص زیادی دارد. به همین دلیل، بسیاری از مادران برای تولد یا حتی پذیرایی از مهمانان خود به فکر تهیه آن می‌افتند. تهیه این کیک در منزل کار سختی نیست، فقط کافی است مواد مورد نیازش را تأمین کنید و مطابق با دستورالعملی که در اینجا توضیح می‌دهیم، آن را درست کنید. حال در ادامه طرز تهیه کیک زعفرانی با گردو را به شما آموزش می‌دهیم و در مرحلۀ اول از مواد مورد نیاز شروع می‌کنیم.

 

طرز تهیه کیک زعفران با گردو

مواد مورد نیاز برای طرز تهیه کیک گردویی زعفرانی

در کنار موادی که در اینجا آورده‌ایم، شما به عنوان ابزار به فر و همزن و قالب هم نیاز خواهید داشت. با این مواد می‌توانید برای 5 نفر کیک تهیه کنید.

آرد: 2/5 لیوان

شکر: حدود 4 قاشق غذاخوری

روغن: سه چهارم لیوان

شیر ولرم: یک لیوان

تخم مرغ: 4 عدد

مغز گردو: حدود یک استکان پر

گلاب: نصف استکان ـ البته اگر گلابتان اصل است، سه قاشق غذاخوری بریزید، بیشتر از آن کیک را تلخ می‌کند.

زعفران دم کرده و غلیظ: نصف استکان

بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

وانیل: یک پنسه

توجه: آرد و بکینگ پودر را قبل از شروع تهیه کیک چند بار الک کنید تا ناخالصی‌هایشان گرفته شود. بهتر است تخم مرغ‌ها را هم حدود بیست دقیقه زودتر از یخچال خارج کنید و در دمای اتاق قرار دهید. فر را هم تا دمای 180 درجه گرم کنید.

 

خرید مغز گردوی باکیفیت از فروشگاه آقای گردو

طرز تهیه کیک زعفرانی با گردو

در مرحلۀ اول، شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با استفاده از هم زن به مدت 5 دقیقه هم بزنید. هم زدن را ادامه دهید تا به رنگ کرم یک دست درآید. سپس، روغن و گلاب را به آن اضافه کنید. پس از افزودن روغن و گلاب، زعفران دم کرده را اضافه کنید و یکی دو دقیقه مجدداً با هم زن آن را هم بزنید.

وجود زعفران در این کیک به بهبود اختلالات معده و روده کمک می‌کند. زعفران در این کیک هم عطر و طعمش را بهتر می‌کند و برای بدنتان مفید است. در نتیجه، فروشگاه آقای گردو به شما توصیه می‌کند که برای کیک خود زعفران مرغوب تهیه کنید. خرید گردوی باکیفیت نیز مهم است و طعم کیک را بهتر خواهد کرد. گردوی باکیفیت را می‌توانید از فروشگاه آقای گردو تهیه کنید.

در مرحلۀ بعدی و ادامۀ توضیحات طرز تهیه کیک زعفرانی با گردو، شیر و آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و در حین اضافه کردن این مواد، آنها را با قاشق به آرامی و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. مراقب باشید که زیاد هم نزنید. هم زدن بیش از حدباعث سفتی بافت کیک می‌شود و پس از پخته شدن، کیک زیاد پف نمی‌کند.

طرز تهیه کیک گردویی زعفرانی

 

ادامۀ توضیحات طرز تهیه کیک زعفرانی با گردو

در ادامۀ توضیح طرز تهیه کیک گردویی زعفرانی ، باید گردوها را در آرد غلت دهید تا در قالب ته نشین نشود. سپس آن را به بقیۀ  مواد کیک اضافه کنید. اکنون سفیدۀ تخم مرغ را در کاسه‌ای بزرگ با سرعت زیاد هم بزنید تا سبک شود. پس از آن، سفیده را به سایر مواد اضافه کنید و آن را خیلی کم و در حد مخلوط شدن به صورت دورانی هم بزنید.

در این مرحله، قالب کیک را چرب کرده و آرد را در آن بپاشید. سپس، مواد آماده شده را در قالب بریزید و به مدت 50 دقیقه در فر بگذارید که از قبل گرمش کرده‌اید.

 

بیشتر بخوانید : طرز تهیه کیک هویج گردویی

تشخیص مغز پخت شدن کیک

یکی از مراحل مهم توضیح طرز تهیه کیک زعفرانی با گردو آموزش راه تشخیص پخته شدن آن است. معمولاً برای تشخیص مغز پخت شدن کیک از یک راه ساده استفاده می‌کنند و آن فرو کردن چوب خلال دندان در کیک است. برای این کار، چوب خلال دندان را در کیک پخته شده فرو می‌کنند.

اگر پس از خارج کردن خلال دندان مقداری کیک به آن چسبیده باشد، کیک مغز پخت نیست و باید آن را دوباره به فر برگردانید. هر سه چهار دقیقه یک بار این کار را تکرار کنید تا کیکتان کاملاً مغزپخت شود. هرگاه مشاهده کردید که پس از خارج کردن خلال دندان کیک به آن نچسبیده بود، کیک به طور کامل پخته است.

اما این تنها راه تشخیص آماده بودن کیک نیست. یک راه دیگر برای تشخیص پخته شدن کیک، آن است که وسط کیک را با انگشت اشاره کمی فشار دهید. اگر کیک به حالت قبلی خود برگشت، یعنی آماده است.

سرو کردن کیک

در این قسمت، توضیحات طرز تهیه کیک زعفرانی با گردو به پایان می‌رسد. پس از پختن کیک، مدتی صبر کنید تا کیک سرد شود و آن گاه با کمی پودر قند، خلال پسته، بادام یا هر چیز که سلیقۀ خودتان است، آن را تزئیین کرده و همراه با خانواده از خوردنش لذت ببرید. کیک را در یخچال و در ظرف در بسته نگه دارید، در این صورت، حداکثر تا 5 روز تازه می‌ماند.

 

طرز تهیه کیک گردویی زعفرانی

نتیجه گیری

پختن کیک زعفرانی یکی از کارهایی است که می‌توانید برای پذیرایی از مهمانان خود در جشن‌ها و مراسم خانوادگی انجام دهید. این کیک حتی برای لذت بردن از دور همی با اعضای خانواده نیز بسیار مناسب است. برای بسیاری از بانوان خانه دار، تهیه کیک یکی از کارهای لذت بخش است. این کیک به دلیل داشتن گردو و زعفران، خواص زیادی دارد و برای بدنتان بسیار مفید است.

در این مقاله فروشگاه آقای گردو ابتدا در مورد کیک زعفرانی با گردو کمی توضیح دادیم. سپس، مواد لازم برای تهیه کیک را نام بردیم و در ادامه طرز تهیه کیک زعفرانی را گردو را به صورت مرحله به مرحله بیان کردیم.

اگر در مورد این مقاله یا بهتر شدن کیفیت و طعم کیک نظری دارید، آن را در انتهای همین صفحه با ما در میان بگذارید.

 

سوالات متداول

  1. آیا می‌توان از زعفران پودر شده استفاده کرد؟
    بله، اما بهتر است آن را دم کرده و استفاده کنید.
  2. آیا می‌توان به جای گردو از مغز دیگری استفاده کرد؟
    بله، بادام یا فندق گزینه‌های خوبی هستند.
  3. آیا می‌توان کیک را در توستر پخت؟
    بله، اما دما و زمان را باید تنظیم کنید.
  4. آیا می‌توان کیک را بدون شکر تهیه کرد؟
    بله، از عسل یا شیره طبیعی استفاده کنید.
  5. چگونه کیک را مرطوب‌تر کنیم؟
    مقدار شیر یا روغن را کمی افزایش دهید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *