طرز تهیه کیک هویج گردویی
اگر شما هم از گرمای تابستان به اتاقتان پناه بردهاید و دیگر نای هیچ چیز را ندارید، چطور است به پیشنهاد ما به سراغ پخت یک کیک خوشمزه بروید. کیک یکی از تنقلاتی به شمار میرود که بین همه بسیار محبوب است و خود را پای ثابت هر مراسمی کرده است. کیکی که امروز به سراغش خواهیم رفت طعمی میان هویج و گردو دارد و یک ترکیب بینظیر محسوب میشود.
مواد لازم برای پخت کیک هویج گردویی
برای پختن کیک گردویی، مثل هر کیک دیگری، شما نیاز به داشتن یک سری مواد اولیه دارید تا با آن ها بتوانید بهترین دستپخت خود را درون یک شیرینی پیاده کنید.
- چهار عدد تخم مرغ
- دو لیوان آرد
- یکلیوان شکر
- به اندازه یک لیوان مغز گردو
- دو لیوان هویج رنده شده
- سه چهارم لیوان روغن مایع
- دو قاشق چایخوری وانیل
- یک و نیمقاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
مدت زمان آماده شدن کیک هویج گردویی
بعد از خواندن مواد لازم برای پختن این کیک و مطمئن شدن از وجود تمامی این مواد لازم در خانه، خوب است بدانیم که فرآیند پخت کیک هویج گردویی، چند ساعت زمان را درگیر خود میکند.
آماده سازی و پخت کیک هویج گردویی چیزی حدود یک ساعت زمان میبرد.
آماده سازی خمیر کیک هویج گردویی
برای شروع بهتر است تخم مرغ ها را درون ظرفی بشکنیم. بعد از انجام این کار آن قدر هم میزنیم تا مخلوط کرم رنگ شود. پیشنهاد میشود در کنار اینکه تخم مرغ ها را هم میزنید، شکر را به آن اضافه کنید.
در گام بعدی باید به مخلوط تخم مرغ و شکر، هویج رنده شده را اضافه کنید. سپس شروع به هم زدن مخلوط کنید و در همین حین روغن مایع را داخل ظرف بریزید.
اگر گفتید وقت چیست؟ وقت آن است که فر خود را روشن کنید که تا زمانی که مخلوط را آماده میکنید، آن هم به خوبی گرم شده باشد. برای پخت کیک، بهتر است دمای فر را بر روی 170 درجه سانتیگراد قرار بدهید.
حال از فر فاصله بگیرید و به سراغ یک ظرف دیگر بروید. در این ظرف دارچین، آرد، وانیل و بکینگ پودر را به خوبی با هم قاطی کنید.
سپس این ترکیب را الک کنید و مواد الک شده را به ظرف اصلی اضافه کنید
بعد از انجام تمام این کارها، وقت آن رسیده است که گردو ممتاز تویسرکان را به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط را تا زمانی هم بزنید که به خوبی پف کند.
حال وقت این رسیده که مخلوط نهایی را کمی به حال خود رها کنید.
قالب کیک خود را بر روی میز بذارید و سطح درونی آن را با مقدار کمی روغن چرب کنید.
حالا ترکیب نهایی را که پیشتر حاضر کرده بودیم را به درون قالب بریزید.
برای اینکه حباب های موجود در میان مخلوط از بین برود کافیست قالب را چند بار به آرامی به میز بزنید
قرار دادن مخلوط کیک هویج گردویی در فر
دیگر فقط کافیست قالب را درون فر بگذارید و منتظر بمانید این کیک خوشمزه آماده شود.
برای اینکه کیک به خوبی پخته شود باید حدود 45 دقیقه به آن فرصت بدهید.
بعد از گذشت این زمان، برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید، خوب است یک چنگال را داخل کیک فرو ببرید و بیرون بیاورید. اگر کیک به چنگال نچسبیده بود، متوجه میشویم که کیک ما پخته است.
بعد از سپری شدن مراحل پخت، وقت این رسیده است تا این کیک خوشمزه و لذیذ را بیرون بیاوریم و آن را نوش جان کنیم.
راستی کیک هویج گردویی با چای خیلی میچسبد.
نوش جانتان!
جمع بندی
همانطور که همراه ما بودید، در این مقاله به سراغ کیک هویج گردویی رفته بودیم. خوب است آدمی هر از گاهی برای خود یا خانوادهاش کیکی بپزد و در کنار آن ها، آن را میل کند.
درست کردن کیک گردویی تجربهای لذتبخش و خلاقانه است که میتواند لحظات شیرینی را به زندگی شما اضافه کند. این کیک با طعم خوشمزه و بافت خاص خود، گزینهای عالی برای پذیرایی از مهمانان یا لذت بردن از یک عصرانه دلپذیر است. گردوهای تازه و خرد شده، نه تنها طعم و بافت کیک را غنیتر میکنند، بلکه ارزش غذایی آن را نیز بالا میبرند پس حواستان باشد از گردوهای مرغوبی برای کیک خود استفاده کنید.
سئوالات متداول
مواد اولیه کیک هویج گردویی شامل چه مواردی میشود؟
این کیک از موادی مانند آرد، شکر، وانیل، هویج، گردو و… درست میشود.
کیک هویج گردویی چقدر طول میکشد تا حاضر شود؟
در کل چیزی حدود یک ساعت زمان میبرد تا این کیک را نوش جان کنید.
برای درست کردن این کیک، بهترین گردو را از کجا تهیه کنیم؟
برای پخت این کیک در خانه شما میتوانید مرغوبترین و بهترین گردوهای تویسرکان را از فروشگاه آقای گردو خریداری کنید، چرا که در این فروشگاه، کیفیت حرف اول را میزند.
کیک هویج گردویی چقدر کالری دارد؟
اگر در دوران رژیم به سر میبرید و نگران کالری مصرف شده هستید، بهتر است بدانید که هر وعده این کیک شامل 736 کیلو کالری میشود.
۱ نظر در “طرز تهیه کیک هویج گردویی (به صورت کاملا آسان!!!)”