آشپزی با گردو

آشپزی با گردو : فسنجان، خورشت مرغ ایرانی، گردو و انار

آشپزی با گردو

آشپزی با گردو

فسنجان یک خورش ایرانی ساده و آرام پخته با گردوی آسیاب شده، ملاس انار و ران مرغ است که واقعاً یک غذای واقعی است!

 

یک غذای خوشمزه واقعا غیرمعمول با طعم های عمیق و رنگ شکلاتی بسیار غنی. همچنین دارای یک روش پخت و پز منحصر به فرد اما آسان است که به یک مورد علاقه ثابت تبدیل خواهد شد.

 

آشپزی با گردو تهیه فسنجون

 

خورش گردو و انار ایرانی.

فسنجان یک خورش فوق العاده غنی، پررنگ و غیرعادی از ایران یا ایران امروزی است. حاوی گردو و ملاس انار، یک دستور غذای منحصر به فرد را ایجاد می کند، اما طعمی فوق العاده دارد.

 

فسنجان را اغلب فسنجون می نامند. همچنین اغلب پسوند یا پیشوند خورش یا خورشت می شود، این به معنای ساده خورش است.

 

دارای زیباترین رنگ شکلاتی غنی و تیره و طعمی خاکی با حسی لطیف ترش و شیرین است.

 

به طور جدی این غذا فوق العاده خوب است و از یکی از غذاهای عالی باستانی می آید. یکی که من به طور جدی نیاز به یادگیری بیشتر در مورد آن دارم!

 

آشپزی با گردو خورشت گردو

 

فروشگاه آقای گردو 

سوالات متداول.

سس انار چیست؟

سس انار کاهنده شکر و آب انار است، طعم تند و فوق العاده ای دارد با کمی شیرینی.

 

قبول دارم که این رسپی فسنجان ایرانی واقعاً غیرعادی است، اما بسیار آسان است!

 

اما مانند بسیاری از دستور العمل ها، یک چیز وجود دارد که بر همه چیزهای دیگر برتری دارد. برای این دستور، اطمینان از نسوختن گردو است، زیرا خورش را تلخ می کند. درجه حرارت را پایین نگه دارید و هر 20 یا 30 دقیقه هم بزنید.

 

قبول دارم که این رسپی فسنجان ایرانی واقعاً غیرعادی است، اما بسیار آسان است!

 

اما مانند بسیاری از دستور العمل ها، یک چیز وجود دارد که بر همه چیزهای دیگر برتری دارد. برای این دستور، اطمینان از نسوختن گردو است، زیرا خورش را تلخ می کند. درجه حرارت را پایین نگه دارید و هر 20 یا 30 دقیقه هم بزنید.

 

پیشنهادات خدمت
من دوست دارم این غذای ایرانی فسنجان را با برنج پر شده با تن جعفری تازه سرو کنم. سپس با انار و پیازچه خرد شده تزیین می کنم.

 

سس این خورش انار و گردو طعم بزرگ و پررنگی است و به شخصه فکر می کنم با مخلفات خنثی خوب جواب می دهد.

 

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 3 ساعت و 30 دقیقه

زمان کل: 3 ساعت و 45 دقیقه

فسنجان یک خورش مرغ ساده ایرانی با گردو، ملاس انار و پیاز است که فوق‌العاده‌ترین طعم را دارد.

 

 

پیاز را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و سپس به شکل های نیمه ماه به ضخامت حدود 5 میلی متر برش دهید.

 

یک تابه متوسط ​​(20 سانتی متری یا 8 اینچی) را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و آرد را اضافه کنید و بپزید تا زمانی که تازه شروع به تغییر رنگ کند، 3 تا 5 دقیقه.

 

گردوهای آسیاب شده را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید و سپس به مدت 10 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا نسوزند.

 

آب را روی گردوها بریزید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید و به آرامی بجوشد.

 

درب ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید و به مدت یک ساعت بپزید، باید دید روغن گردو به سطح می آید. بازم دقت کن که گردو نسوزه!

 

ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و وقتی داغ شد روغن را اضافه کنید

 

حدود 10 دقیقه پیازها را سرخ کنید تا نرم شوند و شروع به طلایی شدن کنند.

 

مرغ را با نیمی از نمک و تمام فلفل مزه دار کنید

 

حرارت پیازها را زیاد کنید، مرغ را اضافه کنید و از همه طرف رنگ خوبی بگیرید.

 

بعد از اینکه مرغ خوب و طلایی شد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

 

ملاس انار و شکر را به گردوی پخته شده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا جا بیفتد.

 

مرغ، پیاز و نمک باقیمانده را در گردو ریخته، روی آن را بپوشانید و سپس با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزید.

 

هر چند وقت یکبار هم بزنید تا گردوهای کف تابه نسوزند. بسیار مهم است که گرما را کم نگه دارید!

 

درب آن را بردارید و برای یک ساعت آخر با حرارت کم بپزید.

 

اینستاگرام آقای گردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *