مغز گردو

تست گردو ( با علائم آلرژی به گردو آشنا شوید )

تست گردو

کیت های تست گردو برای تشخیص آزمایشگاهی و در محل

 

گردو آجیل درختانی است که از خانواده گیاه شناسی Juglandaceae است. در زیر پوسته سخت، مغز دانه گردو وجود دارد که به طور گسترده به صورت خام یا بو داده مصرف می شود، همچنین به صورت خمیری یا به شکل پودر گردو در نانوایی ها، بستنی ها، غلات صبحانه یا قنادی ها استفاده می شود.

 

 

کیت تست گردو AgraStrip® یک دستگاه جریان جانبی (LFD) است که برای تشخیص در محل باقی مانده‌های گردو در مواد خام، محصولات غذایی و نوشیدنی‌های نهایی، آب‌های شستشو و نمونه‌های محیطی طراحی شده است. آنها امکان تشخیص کیفی ساده، سریع و قابل اعتماد آثار گردو را فراهم می کنند.

 

 

گردو به طور کلی به دلیل محتوای بالای اسیدهای چرب ضروری بسیار سالم در نظر گرفته می شود. اما متأسفانه، آنها حاوی پروتئین های زیادی هستند که آلرژی زا هستند. در واقع آجیل درختی یکی از شایع ترین علل آلرژی غذایی محسوب می شود که آلرژی به گردو از جمله آنهاست. شدت واکنش آلرژیک به گردو می تواند به طور قابل توجهی بین افراد آلرژیک متفاوت باشد و اغلب با آلرژی به گرده غان مرتبط است. واکنش های آلرژیک به گردو در هر سنی ممکن است ایجاد شود.

 

 

افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف گردو یا مواد غذایی حاوی گردو به شدت خودداری کنند. از آنجایی که ممکن است آلودگی متقاطع در طول فرآیندهای تولید مواد غذایی رخ دهد، صنایع غذایی ملزم به استفاده از تست گردو و کیت‌های تست حساس هستند تا اطمینان حاصل کنند که محصولاتشان بالاترین سطح ایمنی مواد غذایی را برآورده می‌کنند.

 

 

تست گردو : برای تشخیص حساسیت به گردو، آزمایش خون IgE آلرژی به گردو را سفارش دهید. این آزمایش میزان آنتی بادی های مخصوص آلرژن را در نمونه خون اندازه گیری می کند. گردو نوعی آجیل درختی است که از درخت گردو به دست می آید. گردو منبع خوبی از منگنز، منیزیم، آهن، ویتامین B6، فسفر، مس، پروتئین، فیبر و چربی های مفید است.

 

 

گردو علاوه بر اینکه یکی از محبوب ترین آلرژی های غذایی است، یک منبع غذایی مهم در سراسر جهان است. اگر فردی به گردو حساسیت داشته باشد، به احتمال زیاد به سایر آجیل های درختی نیز حساسیت دارد. برخی تحقیقات نشان می دهد که آلرژن های موجود در گردو و اسپند دارای شباهت هایی هستند. این شباهت در غیر این صورت به عنوان واکنش متقابل تعریف می شود.

 

 

افراد مبتلا به آلرژی به گردو باید ابتدا تست گردو انجام دهند مراقب باشند تا مواد غذایی را تأیید کنند زیرا آجیل و روغن آجیل در بسیاری از مواد غذایی یافت می شود. آجیل درختی ممکن است در غذاها یافت شود

 

 

آلرژی به گردو باعث ایجاد واکنش در سیستم ایمنی فرد می شود. بدن برخی از مواد را سمی می بیند و آنتی بادی های IgE در برابر این آلاینده ها تولید می کند. این آنتی بادی ها باعث ترشح هیستامین می شوند که علائم واکنش آلرژیک را به همراه خواهد داشت.

 

روش تست کردن گردو روی شعله گاز :

یک تابه بزرگ را روی شعله متوسط به بالا بگذارید تا داغ شود .

یک لایه از مغزها را داخل تابه ریخته بدون این که روغن یا اسپری به تابه بزنید .

مغزها به اندازه ی کافی داخلشان روغن برای تست شدن دارند .

با یک قاشق بزرگ هر چند وقت یک بار مغزها را هم بزنید تا زمانی که طلایی شوند و آب دهانتان از بویشان راه بیوفتد .

 

علائم آلرژی به گردو

سرفه کردن
خارش در اطراف صورت یا دهان
دل درد
اسهال
حالت تهوع
عطسه کردن
تورم لب ها
چشم های پف کرده یا آبریزش
استفراغ
گلوی شنی
کندوها
مشکل در تنفس
احساس ضعف
مشکل در بلع

 

اینستاگرام آقای گردو 

 

مقاله : تست گردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *