شیرینی گردویی یک شیرینی عالی مجلسی است که ایرانیها بیشتر برای پذیرایی از مهمانان در مجالس و مهمانیها استفاده می کنند. این نوع شیرینی معمولاً برای انواع رویدادها مانند تعطیلات، جشن تولد و پذیرایی های آخر هفته یک گزینۀ عالی است. یکی از مواد اصلی و مهمی که در این شیرینی استفاده می شود، گردو است که تا حد زیادی با خواص آن آشنا هستید. وجود گردو در این شیرینی هم طعمش را بهتر می کند هم خواصش را بیشتر می کند و به همین دلیل طرفداران زیادی دارد، مخصوصاً برای افرادی که بخواهند پذیرایی مجلسشان جلوی چشم بقیه باشد! در این مقالۀ آقای گردو شما را با طرز تهیه شیرینی گردویی آشنا می کنیم و آن را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم تا برای مجالس و پذیرایی از مهمانان خود و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.
میتوانید گردوی مناسب برای شیرینیپزی خود را از فروشگاه آقای گردو خرید کنید و شیرینیهایی خوشمزه و باکیفیت تهیه کنید.
طرز تهیه شیرینی گردویی
آرد کیک، جوش شیرین و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و کنار بگذارید. کره، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا مخلوط خامه ای شود. حالا مخلوط آرد را به همراه گردوی ریز خرد شده به مخلوط کره اضافه کنید.
تخم مرغ را با همزن هم بزنید، 2 قاشق چایخوری از تخم مرغ زده شده را کنار بگذارید تا بعد. بقیه را به مخلوط خمیر اضافه کنید. مخلوط را به شکل یک توپ خمیر در آورید. می توانید این کار را با دست یا با همزن برقی انجام دهید. فقط توجه داشته باشید که خمیر ممکن است کمی شکننده باشد، اما زمانی که وقت گذاشتید و آن را به شکل توپ درآورید باید جمع شود.
دمای خمیر مهم است. اگر خیلی گرم باشد چسبناک می شود و به سختی باز می شود. حتما از تخم مرغ با دمای اتاق و کره نرم شده استفاده کنید. اگر خمیر را خیلی چسبناک میدانید، خمیر را قبل از چرخاندن یک ساعت در یخچال بگذارید.
در صورت نیاز، می توانید خمیر رول شده را قبل از بریدن خمیر و بعد از بریدن کوکی ها اما قبل از پخت سرد کنید.
روش دیگر، خمیر را بین دو تکه پوست پهن کنید. سپس کوکی ها را برش داده و روی پوسته پایینی مستقیماً روی ورقه پخت قرار دهید.
یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی یک سطح تمیز خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپ در آورید.
مغز گردو را بردارید و به آرامی یکی از آنها را داخل هر شیرینی فشار دهید.
روی شیرینی ها را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید، بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند.
در حالی که این اتفاق می افتد، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پس از استراحت خمیر، هر کدام را با برس تخم مرغ زده شده ای که ذخیره کرده اید بمالید.
شیرینی گردویی خود را به مدت 20 دقیقه بپزید. فر را خاموش کنید و اجازه دهید شیرینی ها 5 دقیقه دیگر داخل فر بمانند قبل از اینکه در فر را باز کنید و بیرون بیاورید.
اجازه دهید کوکی ها حداقل 5 دقیقه روی ورقه های پخت خنک شوند تا به سفت شدن ادامه دهند.
آن را به قفسه سیمی انتقال دهید تا خنک شود.
ایدههایی برای استفاده از گردو در شیرینیپزی
- کیک گردویی با رویه کارامل: یک کیک اسفنجی ساده را با گردو و کارامل تزئین کنید.
- کوکیهای گردویی با شکلات چیپسی: یک ترکیب کلاسیک و خوشمزه که همه دوست دارند.
- باقلوا گردویی با عسل: باقلوای سنتی را با عسل و گردو طعمدار کنید.
- نان گردویی با کشمش و دارچین: یک نان خانگی خوشمزه و مغذی.
ر این مطلب، به بررسی اهمیت مغز گردو در شیرینیپزی، انواع شیرینیهایی که با مغز گردو تهیه میشوند
سوالات متداول
این شیرینی گردویی چیپسی با اسپند درست میشه؟
بله، شما می توانید این کوکی های شگفت انگیز را با اسپند درست کنید!
چگونه کلوچه گردویی بدون گلوتن درست کنم؟
آرد همه منظوره را با مخلوط پخت GF مورد علاقه خود جایگزین کنید.
آیا این دستور شیرینی گردویی بدون شکلات چیپسی درست می شود؟
مطمئناً مینی چیپس ها را برای خوراکی های کاملاً خوش طعم گردو کنار می گذارید.
این دستور پخت چند شیرینی گردویی درست می کند؟
این یک دستور العمل بزرگ است که 48 کوکی (که کل کره را تشکیل می دهد) به دست می آید. می توانید آن را نصف کنید یا مقداری از خمیر شیرینی را برای بعد در فریزر نگهداری کنید.
خمیر کلوچه گردو را چگونه فریز می کنید؟
خمیر شیرینی خام را به شکل چوب در بیاورید، آن را در پلاستیک بپیچید و آن را به یک کیسه زیپی بدون هوا منتقل کنید. تا 3 ماه در فریزر نگهداری شود. خمیر را یک شب در یخچال ذوب کنید، سپس بسته بندی کنید و دستور را طبق دستور ادامه دهید.
ماندگاری شیرینی های خانگی چقدر است؟
شیرینی گردویی های پخته شده تا 5 روز در دمای اتاق به خوبی نگهداری می شوند. برای یخ زدن، هر شیرینی را در پلاستیک بپیچید، سپس همه آنها را با هم در یک کیسه زیپ دار قرار دهید. تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید و یک شب در پیشخوان یا در یخچال یخ زدایی کنید.